• Lorem ipsum

Verzendkosten

Binnen Nederland en België bedragen de verzendkosten standaard € 6,95. Bij bestellingen vanaf € 75,- gratis verzending, m.u.v. pakketten die niet binnen de standaard pakketpost vallen. Dit zijn bijvoorbeeld spiegels, lampen, meubelen of of breekbare artikelen. 

De leveringskosten worden automatisch berekend op basis van de plaats van levering, het gewicht en het totale volume van de bestelde artikelen, om u een zo eerlijk mogelijke prijs te garanderen. Voor elke bestelling geven we het exacte bedrag van de bezorgkosten aan nadat u het afleveradres en het vervoermiddel heeft geselecteerd, voordat uw bestelling wordt bevestigd.

Levertijd

Afhankelijk van uw land en bestelde artikelen zou uw bestelling 3 tot 5 werkdagen na verzending moeten aankomen.

Retourneren

Als klant heb je een wettelijk recht om product (en) te weigeren in bepaalde omstandigheden: beschadiging, onvolledige bestelling, zo ja, dan moet je Boho Boetiek binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen op de hoogte brengen en de intentie en reden van deze retourzending aangeven. Nadat we je een retourgoedkeuring hebben gegeven, moet je het artikel zo snel mogelijk en binnen een maximale vertraging van 15 dagen aan ons retourneren.

Stuur een mail naar info@bohoboetiek met de reden van retour.

Na goedkeuring kunt u het artikel terugsturen naar:

Bohoboetiek / Delicious Gifts

Bronkhorstdreef 40

4706 VB Roosendaal

Nederland