• Lorem ipsum

Welkom bij bohoboetiek.nl en wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt!  Wij zijn een online woonwinkel op het gebied van indoor en outdoor Bohemian chique interieur, woonaccessoires & fashion. Onze woonaccessoires en meubels hebben een warme uitstraling en zijn geïnspireerd op de Ibiza-Stijl en de gezellige Bali sferen. Natuurlijke materialen, bohemian stijl, gezellige sfeer, handgemaakt en fair trade! Dat is waar wij voor staan.

Interieur en styling is altijd onze passie geweest. Een kleine verandering kan een woning een hele andere beleving geven. Door pure en natuurlijke materialen te combineren met een mooi souvenir of ander persoonlijk voorwerp, krijg je subtiele, onverwachte contrasten. Deze schijnbare tegenstellingen zorgen juist voor dat belangrijke evenwicht. De 'emoties’ hebben hun balans gevonden en komen helemaal tot rust, daar waar het nodig is.

Merken:

De uitgebreide collectie is van het merk Bazar Bizar en omvat geweven vloerkleden, lampen, kussens, keramiek, stoelen en vele andere interieur- en modeartikelen in zachte kleuren zoals beige, bruin, wit en ook zwart. Onze originele bohemian designstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe. Deze chique boho artikelen staan voor originaliteit, kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Elk item is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

In ons assortiment hebben we nu ook de mooie artikelen van Goround Interior. Goround is een interieurlabel dat producten ontwerpt en ontwikkelt voor in huis. De stijl is beachy, comfortabel en laidback.
Een kleurenpalet met comfy basics en lichte naturellen wordt afgewisseld met kleurrijke dessins en toffe grafische prints, wat het assortiment de herkenbare en unieke Goround touch geeft. Alle producten worden gemaakt met veel precisie, zijn van hoge kwaliteit en hebben een eerlijk prijskaartje. Goround Interior ontwikkelt voortdurend nieuwe items, hou het assortiment dus goed in de gaten!

Alle onze artikelen zijn op een duurzame manier (hand) vervaardigd en bovendien is het een middel om de lokale economie te ondersteunen, met daarin bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en een eerlijk loon voor hun werknemers.

Dit betekent dat alles wat we op deze website aanbieden, zowel ecologisch als fairtrade is!

Via Facebook en Instagram houden we je direct op de hoogte van de nieuwste producten en trends. Zie je iets moois en wil je ook deze look zoals op de foto's of wil je advies, contacteer ons vrijblijvend!  

Wij wensen je veel shop plezier !! 

 

Team Boho Boetiek

ps. heb je vragen? Stuur een mailtje naar: [email protected]